ЈП Колекторски систем: Лажно-загрижените во иднина добро да ги проверат информациите пред да одржуваат беспредметни прес-конференции

Јавното претпријатие „Колекторски систем“ – Скопје испрати реакција до медиумите во врска со прес-конференциите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „Преку лицемерно

Read more

Градоначалникот Стојаноски во обиколка на пречистителната станица во Ложани

Градоначалникот Јован Стојаноски и директорот на ЈП “Проаква“ Владимир Алексиоски, денес беа во обиколка на пречистителната станица од колекторскиот систем

Read more

Пратеничката Лазаревска со прашање до премиерот Заев за колекторот во Охрид

Пратеничката од Охрид, Жаклина Лазаревска денес во Собранието на Р.Македонија со прашање до премиерот Зоран Заев, за колекторот. Одговорот од

Read more