Пуштени во оптек нови ковани пари за колекционерски цели „Деловен успех и среќа“, „Вештачка интелигенција“ и „Среќен роденден“

Народната банка ја известува јавноста дека се издадени и се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Деловен успех

Read more

Издадени и пуштени во оптек нови ковани пари за колекционерски цели „Вага“, „Скорпија“ и „Стрелец“

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека се издадени и се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски

Read more

Пуштена во оптек нова серија ковани пари за колекционерски цели „Православни светци“

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека е издадена и пуштена во оптек новата серија ковани пари за

Read more

Пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Рак“, „Лав“ и „Девица“

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека се издадени и се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски

Read more

Пуштена во оптек кована пара за колекционерски цели „Близнаци“

НБРМ ја известува јавноста дека е издадена и пуштена во оптек кованата пара за колекционерски цели „Близнаци“ од серијата „Хороскопски

Read more

Пуштена во оптек кована пара за колекционерски цели „Бик“

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека е издадена и пуштена во оптек кованата пара за колекционерски цели „Бик“ од серијата

Read more