Компанијата „Костал” најави нови работни места во Охрид

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески заедно со Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и директорот на Дирекцијата за технололошко индустриски

повеќе...