Пуштен во употреба новоизградениот асфалтен пат од Велгошти до црквата „Свети Никола“

На големо задоволство на жителите денес го пуштивме во употреба новоизградениот асфалтен пат од селото Велгошти до црквата “Свети Никола”.

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Националниот ден на Власите

По повод Националниот ден на Власите, градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески упати честитка до сите припадници на влашката заедница.

Read more