Црвен крст Охрид ќе организира традиционална крводарителска акција за Водици

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2021“ под мотото „ЕДНА КАПКА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СẺ“ во организација на Црвен крст Охрид ќе

Read more

Крводарителска акција во Центарот за култура „Григор Прличев“ (14.09.2019)

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид, Црвен

Read more

Крводарителска акција за празникот Св.Климент

Традиционалната крводарителска акција која во организација на Црвен крст Охрид секоја година се одржува за празникот Св.Климент, и оваа година

Read more

Црвен крст Охрид организира вонредна крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more

Во среда ќе се реализира крводарителска акција во просториите на ОСУ „Св.Климент Охридски“

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more

Вработените во Рамстор Македонија ја покажаа својата хуманост дарувајќи крв

Своето 13 годишно постоење и активна работа во Македонија, компанијата Рамстор Македонија го одбележа на хуман начин, како партнер на

Read more

Здравствено-превентивни прегледи на Градскиот плоштад во Охрид

Во пресрет на празникот Илинден, а со цел превентивна грижа за здравјето на населението, особено за време на летниот период,

Read more

Црвен крст Охрид утре организира крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more