Крводарителска акција за празникот Св.Климент

Традиционалната крводарителска акција која во организација на Црвен крст Охрид секоја година се одржува за празникот Св.Климент, и оваа година

Read more

Црвен крст Охрид организира вонредна крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more

Во среда ќе се реализира крводарителска акција во просториите на ОСУ „Св.Климент Охридски“

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more

Вработените во Рамстор Македонија ја покажаа својата хуманост дарувајќи крв

Своето 13 годишно постоење и активна работа во Македонија, компанијата Рамстор Македонија го одбележа на хуман начин, како партнер на

Read more

Здравствено-превентивни прегледи на Градскиот плоштад во Охрид

Во пресрет на празникот Илинден, а со цел превентивна грижа за здравјето на населението, особено за време на летниот период,

Read more

Црвен крст Охрид утре организира крводарителска акција

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во

Read more

Честитка од Црвен крст Охрид по повод Светскиот ден на крводарителството

По повод 14 јуни, Светскиот ден на крводерителството Црвен крст Охрид упатува честитка и благодарност до сите крводарители, мотиватори, поединци,

Read more