Притворен жител од Горно Крушје поради лажна дојава за поставени експлозивни средства на повеќе локации во Охрид

Поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „загрозување на сигурноста“ и „лажно пријавување на кривично дело“, СВР Охрид

Read more