Конкурс за пријавување на кандидати за бесплатни курсеви за готвачи, заварувачи, сметководители и германски јазик

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02)

Read more

Започнаа курсевите по руски јазик

Во Основното училиште „Христо Узунов“, синоќа градоначалникот Јован Стојаноски, рускиот амбасадор во Република Македонија Сергеј Александрович Баздникин и почесниот конзул

Read more