Стојаноски: Ние сме на иста линија со Здружението „Стар Лагадин“

Во врска со денешниот протест пред Општина Охрид, градоначалникот Јован Стојаноски на прес-конференција изјави дека е на иста страна со

Read more

Средби со жителите од МЗ Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин

Жителите на месните заедници Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин, синоќа имаа средба со секретарот на општина

Read more