Настески: Пристигнавме во Германија, оваа недела ќе започнат почетните испитувања

  Семејството на 15-годишната Сара Настеска од Охрид, преку писмо до јавноста испратија информација за пристигнувањето во Германија и стартот

Read more

Советот на Дебрца додели 100.000 денари за лекување на Сара Настеска

Советниците од општина Дебрца, вчера, во рамки на одржаната 16-та седница, ја усвоија предлог одлуката за доделување еднократна парична помош

Read more