Доделени дипломите на охридските матуранти

Градоначалникот на Охрид, Константин  Георгиески синоќа во дворот на гимназијата „Св. Климент Охридски“ присуствуваше на доделување на дипломите на матурантите

Read more

Охридските матуранти го одбележаа завршувањето на средното образование

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески синоќа во дворот на гимназијата „Св.Климент Охридски“ присуствуваше на прославата  организирана за матурантите од генерацијата

Read more