Во Панчево ќе се гради споменик „Мајка Македонија“

Делегацијата на Македонскиот националниот совет во состав Борче Величковски, претседател, Зорица Митровиќ секретар и Озрен Симјановски директор на Новинско издавачката

Read more

Наградени ученици од ОУ „Григор Прличев“ по повод Денот на мајката

Учениците од ОУ „Григор Прличев“ повторно први и најдобри. Со пригодна манифестација што во организација на Женскиот центар „Бисера“ се

Read more

Само во Фото Рекс – Одберете идеален подарок за 8ми Март, Денот на жената

Фото Рекс ќе ви помогне како да ги изненадите вашите сакани припаднички на понежниот пол (жени, мајки, баби и девојки)

Read more