Волонтери/акцијаши на „Брег на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународна волонтерска акција – Скопје

Волонтери/акцијаши на „Брегот на младоста“ Охрид ќе учествуваат на Меѓународната волонтерска акција- Скопје на нашите дланки 1963-2018, 55 години од

Read more

АК „Брег на младоста“ ќе биде дел од означувањето на туристичката сезона за поубав Охрид

Акцијашкиот клуб „Брег на маладоста“ не мирува. Членовите со својот ентузијазам, енергија и младост активно ќе се вклучат во организација

Read more