ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга со реакција за рушењето на споменикот кај Мороишки мост

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга реагира поради рушењето на споменикот кај Мороишки мост. „На 03.06.2018 година излеговме со реакција во јавноста поради

Read more