РСБСП: Корисни совети за поголема безбедност на мотоциклистите во сообраќајот

Сезоната за мотоциклистите само што започна, а веќе се случија поголем број на сообраќајни незгоди во кои настрадаа повеќе мотоциклисти.

повеќе...

Заврши кампањата за поголема безбедност во сообраќајот „Го сакам градот безбеден“

Со мото дефилето „Носам кацига-легално е“, денеска општинскиот Совет за безбедност во сообраќајот на патиштата-Охрид, ги заврши предвидените активности поврзани

повеќе...

130 моторциклисти-членови на ИПА доаѓаат на мото-средба во Охрид

130 моторциклисти-членови на Меѓународната полициска асоцијација од Македонија, Србија, Црна Гора, Хрватска и Словенија, денеска доаѓаат во Охрид. Моторџиите, најнапред

повеќе...