Денот на Независноста (вторник) е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на

Read more

МТСП: Владата ги усвои измените на ,,Законот за стечајци’’ за да се опфатат дополнителни 1900 лица

На денешната седница Владата ги усвои најавените измени на Законот за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата

Read more