Поради лоши временски услови одложени неколку натпревари од ВМФЛ Исток и Запад

Поради лоши временски услови, Комисијата за натпревари праќа информација дека се одложуваат натпреварите од ВМФЛ – Исток: Кожув Гевгелија –

Read more

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“, Охрид. На 19.5.2018 (сабота) учениците од ОУ „Григор Прличев“, ги постигнаа следните

Read more

Успех на основци од „Григор Прличев“ на натпреварите по географија, македонски и англиски јазик

Учениците од ОУ „Григор Прличев“ Охрид постигнаа бројни успеси на натпреварите кои се одржаа изминатите дена. На државниот натпревар по

Read more