Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Денот на независноста на Република Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга на сите граѓани на Република Македонија им го честита 8 Септември, Денот на независноста на

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Денот на независноста на Република Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите граѓани им го честита големиот празник 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија.

повеќе...