22 ноември, Ден на Албанската азбука, неработен ден за граѓаните припадници на албанската заедница во РСМ

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на РМ (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98

Read more