Обрезание на Господ Исус Христос и Свети Василиј Велики, архиепископ Кесариски

Денес православните христијани го слават празникот Обрезание на Господ Исус Христос и Свети Василиј Велики, архиепископ Кесариски. Во осмиот ден

Read more