Јавен оглас бр. 01/2021 за доделување на дозвола за вршење на општински линиски превоз за линија Охрид-Св.Наум-Охрид

Врз основа на Одлуката за вршење општински линиски превоз на патници во Општина Охрид бр. 09–7951/10 донесена од општинскиот  Совет  на ден 11.06.2015

Read more

Јавен оглас за формирање на партиципативно тело кое ќе учествува во процесот на урбанистичкото планирање на подрачјето на општина Охрид

Врз основа на член 46 став (1) од Законот за урбанистичко планирање („Службен весник на РСМ“ Бр.32/2020) за формирање на

Read more

Се бара работник за прием и продажба на возила во „Терен Ауто Плус“

Салонот за продажба на користени возила „Терен Ауто Плус“, во населба Рача, Охрид, распишува оглас за вработување во редовен работен

Read more