Регионална школа за безбедност „Идентитет, миграција и новата безбедносна агенда на ЕУ“

Државниот секретар во Министерството за одбрана, Драган Николиќ вчера се обрати на Регионалната школа за безбедност насловена „Идентитет, миграција и

Read more

Охрид домаќин на „Езерска средба“ на ветерани од одбраната и безбедноста

Денеска, во организација на Зружението на ветерани од одбраната и безбедноста на Република Македонија, а под покровителство на градоначалникот Јован

Read more

Започна Министерскиот состанок на САД – Јадранската повелба во Охрид

Со поздравни обраќања од министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, премиерот Зоран Заев, в.д. заменик-помошникот на секретарот за одбрана на САД,

Read more