Ваучери од 12.000 денари за летување во домашни хотели – објавен јавниот повик за организиран одмор на работници со ниски приходи

Министерството за економија денеска го објави јавниот повик за реализација на мерката- организиран одмор на работници со ниски приходи чии

Read more

Ваучерите за домашен туризам ќе бидат испратени до граѓаните во текот на следната недела

Платфрмата www.domasiedoma.gov.mk и www.pushimenevend.gov.mk преку која ќе се реализира мерката за ваучери за домашен туризам на Министерството за економија ќе биде оперативна во текот

Read more