Набавена опрема за фудбалските клубови во општина Дебрца

Ветивме дека за сите спортски фудбалски клубови од општината кои се натпреваруваат во организиран систем на натпреварување ќе ја зголемиме

Read more

Без изговори! Користи зимска опрема за безбедно учество во сообраќајот во зима

Сообраќајните незгоди и трагедиите што секојдневно, во голем број, се случуваат на патиштата ширум земјава, како да не се доволни

Read more

Општина Охрид донира опрема за Веслачката федерација на Македонија

Градоначалникот Јован Стојаноски и претседателот на Веслачката федерација на Македонија Здравко Голабоски, денес потпишаа договор со кој, Општина Охрид  донира

Read more

Општинскиот Црвен крст доби најсовремена опрема за спасување на планина

Градоначалникот на  Охрид,  Јован  Стојаноски денеска на градскиот кеј  присуствуваше на презентација на современа опрема за спасување на планина. Станува

Read more

Состанок на надлежните служби и корисниците на урбана опрема

Утре, во големата сала на општина Охрид  со почеток во 12:00 часот, градоначалникот  Јован Стојаноски  и надлежните  служби,  заедно со претставници на

Read more