Нов проект на ЦИВИЛ: Минатото, сегашноста и иднината на контролата на оружјето

ЦИВИЛ го започна проектот „Минатото, сегашноста и иднината на контролата на оружјето во Република Северна Македонија“ со финансиска поддршка од Глобална иницијатива

Read more