Поставен камен темелник на храмот Воведение на Пресвета Богородица Пречиста во Рача

Денес во населбата Рача беше осветен камен темелникот на храмот Воведение на Пресвета Богородица Пречиста. Чинот на осветувањето на камен

Read more

Во недела ќе се осветува камен темелникот на храмот Воведение на Пресвета Богородица во Рача

Во недела, на 29.07.2018 година, во 10:45 часот ќе се изврши осветување на камен темелникот на храмот Воведение на Пресвета

Read more