Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод празникот 7 Ноември – Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор.

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Денот на ослободувањето на Охрид

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески упати честитка по повод 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на Охрид од фашистичкиот окупатор. –

Read more