Градоначалникот Пецаков го презентираше сработеното во првата година од мандатот

Градоначалникот Кирил Пецаков денеска одржа прес-конференција на која презентираше детали од сработеното во првата година од својот мандат. На настанот

Read more

Градоначалникот на општина Вевчани, Сашо Јанкоски со отчет за сработеното

Денес во просториите на Општина Вевчани се одржа прес-конференција на која градоначалникот Сашо Јанкоски даде отчет за сработеното за првата

Read more

Стојаноски: Со посветено домаќинско и одговорно работење до бројни проекти за доброто на Охрид и охриѓани

Градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски денеска даде отчет за сработеното за првата година од неговиот мандат. По тој повод обраќањето

Read more

Градоначалникот Ногачески даде отчет за сработеното во првата година од раководењето со Општина Дебрца

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески денес на прес-конференција ги презентираше резултатите од работењето и активностите спроведени во првата година од

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Нема ништо од подобрувањето на квалитетот на живот за охриѓани и развој на Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, денес испрати реакција до медиумите во врска со прес-конференција на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски. Во

Read more

Отчет на градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски за сработеното во првите 100 дена

Градоначалникот на  Општина Охрид, д-р Јован Стојаноски денес  на прес конференција даде Отчет за сработеното во првите 100 дена од

Read more

ОК ВМРО-ДПМНЕ со реакција за Отчетот за првите 100 дена на градоначалникот на општина Дебрца

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Дебрца денес испрати реакција во врска со отчетот за првите 100 дена на Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран

Read more