ВМРО-ДПМНЕ: Зошто не е завршена градбата на затворениот пазар во Охрид?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција пред затворениот пазар во Охрид, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Локалната власт на

Read more