Отворен ден во СОСУ „Свети Кирил и Методиј“ Охрид

Средното економско училиште „Свети Кирил и Методиј“ Охрид организира отворени денови по повод патрониот празник. „Во текот на овие отворени

Read more

Одбележан патрониот празник на ООУ „Живко Чинго“ Велгошти

По повод патрониот празник на ООУ „Живко Чинго“ с.Велгошти Охрид, се одржа свечена пригодба на која присуствуваше градоначалникот на општина

Read more

Одбележан патрониот празник на ОУ „Живко Чинго“ Велгошти

Денес во спортската сала „Тодор Александров“ во Велгошти, се одбележа патрониот празник на ОУ „Живко Чинго“. Најпрво директорката на училиштето, Мирјана

Read more