По повод Светскиот ден на детето, разговор со д-р Сашо Стоев на тема: „Децата како пациенти во стоматолошка ординација“

20-ти Ноември – Светски ден на детето – повод за разговор со Д-р Сашо Стоев, сопственик на ПЗУ Стоматолошка Ординација

Read more

Мобилни тимови од ЦЈЗ Охрид ќе ги посетуваат лицата кои имаат потреба од микробиолошка анализа

Во овие снежни и студени зимски денови, доколку имате потреба од лабораториски микробиолошки услуги во Центар за јавно здравје Охрид,

Read more