Во Охрид се одржа предавање „Договори за издршка, подарок, тестамент“

Во Охрид денес се одржа бесплатно предавање на тема „Договори за издршка, подарок, тестамент“, кое беше наменето за сите граѓани

Read more

Градоначалникот Ногачески на средба со претставници на ЗП Охрид и Дебрца

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески вчера оствари протоколарна средба со претставници на Здружението на пензионерите за општините Охрид и

Read more