Министерот Адеми на отворањето на Фестивалот на стилизирани песни и ора „Кенге Јехо“во Струга

Министерот за култура Асаф Адеми синоќа присуствуваше и се обрати на отворањето на Фестивалот на стилизирани песни и ора „Кенге

Read more