Левица: Патните трошоци од охридските пратеници се показател на нивната бесрамност

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во држава каде што половина од населението

Read more

Започна со работа Канцеларијата на пратениците Пецаков и Петкоска за средба со граѓани

Од денеска 12 март започнува со работа Канцеларијата за средба со граѓаните на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ Охрид во зградата на

Read more

Јован Јаулески и Мирче Аџиоски – кандидати за пратеници во ИЕ 5 од ВМРО-ДПМНЕ Струга

Со одлука на Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, во ИЕ 5, кандидати за Пратеници во Собранието на Република Македонија од Струга,

Read more

Пратениците Љубен Арнаудов и Сашо Василевски исклучени од членови на ВМРО-ДПМНЕ

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес конференција, на која говореше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо

Read more