Презентација на нацрт-планот за управување со Охридското Езеро

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков учествуваше на  консултативна работилница со засегнати страни по Нацрт-планот за управување со Споменикот на природата

Read more

Голем интерес кај охриѓани за презентацијата со тимот на очната болница Систина

Голем интерес кај охриѓани за денешната презентација и бесплатни консултации со тимот на очната болница Систина Офталмологија на тема катаракта

Read more

Презентиран Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“

Денес во Општина Дебрца беа презентирани резултатите од Проектот „Археолошка топографија на старите градови и тврдини во општина Дебрца 2018“. Во

Read more

Презентација за финансиската поддршка на инвестициите

Во организација на Локалната самоуправа, денес се одржа презентација за финансиската поддршка на инвестициите, на која учествуваа охридски стопанственици и

Read more

Презентирани придобивките од програмата за култура „Креативна Европа“

Во зградата на општина Охрид претставници од Министерството за култура на Р. Македонија одржаа инфосесија со цел да се информираат

Read more

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид го презентираше озонерот за чистење на простории

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид денес изврши презентација на озонерот за чистење на простории. Презентацијата беше извршена во хотелот Тино

Read more

Јавни анкети и јавни презентации по Предлог – Урбанистичкиот план за Волино, Злести, Издеглавје и Климештани

Соопштение: Јавна анкета и јавна презентација по Предлог – Урбанистичкиот план за с. Волино Врз основа на член 35 став

Read more