Здравевски: Ниту еден проект за младите, ниту една позитивна мерка и воопшто не се намалува младинската невработеност

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше Александар Здравевски, претседател на Унијата на млади

Read more

Петкоска: Локалната администрација се обидува преку Советот да протурка штетни и непримерни одлуки

Денес во просториите на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид се одржа прес-конференција на која говореше Лидија Петкоска, советник во Советот

Read more

Петкоска: Градоначалникот Стојаноски со пратениците Лазаревска и Тунтев оставија пристаништето да се распаѓа пред очите на охриѓани

Денес на Градското пристаниште во Охрид се одржа прес-конференција на гоја говореше Лидија Петкоска, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на

Read more

Божиновски: Оценката за Стојаноски и Лазаревска како просветни работници е недоволен (1)

Денес во просториите на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид се одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Оценката за Стојаноски и

Read more

Здравевски: Нема никаква трага од изградбата на современи спортски и детски игралишта ветувани од СДСМ и Стојаноски

Нема никаква трага од изградбата на современи спортски и детски игралишта ветувани од СДСМ и Стојаноски, обвини на денешната прес-конференција Александар

Read more

Трифуноски: Нема никакви вложувања во модернизација на спортските објекти и подобри услови за развој на спортот во Охрид

Денес се одржа прес-конференциja на која говореше Коста Трифуноски, технички секретар на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „Охрид и Македонија блескаа со

Read more

Стојаноски: Финансиската консолидација на Општина Охрид беше приоритет во едногодишната работа на Локалната самоуправа

Финансиската консолидација на општина Охрид во изминатиот едногодишен период беше тема на денешната прес- конференција на градоначалникот Јован Стојаноски. Со

Read more

Божиновски: Хаосот во образованието предизвикан од СДСМ никако да запре, се укинува ли Академијата за филм?

Денес пред Универзитетот за информатички науки и технологии во Охрид се одржа прес-конференција на која говореше Перчо Божиновски, портпарол на

Read more