Доделени признанија за најзаслужните крводарители во Охрид и Дебрца за 2021

Во рамки на одбележувањето на Денот на крводарителството во Република Македонија, Црвен крст Охрид денес додели признанија на повеќекратни крводарители,

Read more

Црвен крст ќе им додели признанија на најзаслужните крводарители во Охрид и Дебрца

Перманентна работа за промовирање и унапредување на крводарителството на територијата на општините Охрид и Дебрца е заложба која Црвен крст

Read more

Доделени признанија на партнерите и поддржувачите на „Охрид трчаТ“ 2018

Со доделување на признанија на партнерите и поддржувачите (приватен сектор, институции, волонтери, физички лица, јавни служби и медиумите) на завршната

Read more

Распишани конкурсите за наградата и повелбите – Патрон на градот „Св.Климент Охридски“

Градоначалникот Јован Стојаноски и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на награди и признанија при Советот на општина

Read more