Бројни награди за основците од „Григор Прличев“ на Регионалните натпревари по природни науки и биологија

На регионалниот натпревар по природни науки кој се одржа на 23.3.2019 година ученици од ОУ „Григор Прличев“, Охрид ги освоија

Read more

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“

Продолжуваат успесите на учениците од ОУ „Григор Прличев“, Охрид. На 19.5.2018 (сабота) учениците од ОУ „Григор Прличев“, ги постигнаа следните

Read more

Успеси на ученици од ОУ „Григор Прличев“ на натпреварите по природни науки, биологија и хемија

На општинскиот натпревар по природни науки и биологија кој се одржа на 3.3.2018. год. во организација на Друштвото на биолози

Read more