Свадби ќе се организираат и во затворен простор до максимум 250 гости, но не повеќе од 40% од капацитетот на просторот

На предлог на Министерството за економија, Владата денеска донесе одлука од 1 јули да се дозволи организирање на свадби и

Read more

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид го презентираше озонерот за чистење на простории

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид денес изврши презентација на озонерот за чистење на простории. Презентацијата беше извршена во хотелот Тино

Read more