Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Прочка

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки по повод големиот христијански празник Велики поклади – Прочка. „Прочка ја симболизира искрената љубов

Read more

Одржан традиционалниот маскенбал во Велгошти по повод празникот Прочка

По повод големиот верски празник Прочка – Велики Поклади, традиционално денес во Велгошти се одржа маскенбалот “Емшири 2019”. Како и

Read more