Пецаков: Жителите на Стар град не бараа рампи и не се должни да плаќаат за картички

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Кирил Пецаков, денес одржа прес-конференција, на која истакна: „Локалната власт предводена од градоначалникот Јован Стојаноски

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Зошто се поставуваат рампи на истите оние места од кои беа отстранети пред 5 години?

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Денес Охрид се разбуди со поставени рампи за влез во

Read more