Одложена јавната расправа по нацрт на Законот за прогласување на Студенчишко блато за парк на природата

Денешната Јавна расправа, кој што требаше да се одржи по Нацрт на Законот за прогласување на Студенчишко блато за парк

Read more

Одржана јавна расправа „Зајакнување на локалното младинско учество и застапеноста на младинските прашања, во програмите на политичките партии за локалните избори 2021“

Здружението за мултикултурна интеграција “Инклузија” Охрид, вчера (08/05/2021) во Охрид спроведе jавната расправа на тема: „Зајакнување на локалното младинско учество

Read more

Јавна расправа за измените и дополнувањата за Законите за угостителска и туристичка дејност

Во организација на Секторот за туризам и локален економски развој, денеска се одржа  јавна расправа со претставници на туристички агенции,

Read more