ТВ премиера на „Последниот Македонец – патот до истребување“ на Илија Пиперкоски

Филмот „Последниот Македонец – патот до истребување“ на охридскиот режисер Илија Пиперкоски ќе има својата ТВ премиера вечерва со почеток

Read more