Јане Петков – „човекот амфибија“ ќе поставува нов Гинисов рекорд во Охридско Езеро

Охрид ќе биде домаќин на уште еден подвиг за гинис на „човекот амфибија“ како го нарекуваат Јане Петков од Петрич,

Read more