Полициски службеници и родители извршија „Соседска патрола“ во Охрид и Струга

Во периодот 16/18.07.2021 од 22:00 до 02:00 часот, СВР Охрид, на подрачјето на Охрид и Струга, спроведе превентивна кампања „Соседска

Read more

Превентивен проект „Полициско-родителски патроли“ низ повеќе угостителски објекти во Охрид

Секторот за внатрешни работи Охрид, синоќа го реализира превентивниот проект „Полициско-родителски патроли“. Проектот е дел од активностите на оделението за

Read more