„Цариградски емигрант“ – нов роман на Луан Старова

Издавачкиот центар ТРИ, го објави најновиот роман на писателот Луан Старова – „Цариградски емигрант“, осумнаесеттиот, по ред од неговата „балканска

Read more

Промоција на најновиот роман „Ервехе“ од Луан Старова на бугарски јазик

Вечерва, од 18:30 часот, во македонскиот Културно-информативен центар во Софија, ќе биде промовиран најновиот роман на академик Луан Старова –

Read more

Словенечкиот издавач „Цанкарјева заложба“ го објави романот „Времето на козите“ од Луан Старова

Деновиве, во издание на престижната словенечка издавачка куќа „Цанкарјева заложба“, во Љубљана, во едицијата „модерни класици“, е објавен романот „Времето

Read more

Промовиран романот „Виори низ сонот и фантазијата“ од Георги Ставрески

Вчера во просториите на Црвен Крст Охрид беше одржана промоцијата на романот од младиот автор и волонтер на Црвен Крст

Read more