Светиот Архистратиг Михаил и останатите Сили небесни и бестелесни

Денес се прославува светиот Архангел Михаил и останатите небесни сили. Празник познат како Собор на небесните сили. Од длабоката древност

Read more

Светиот Архистратиг Михаил и останатите Сили небесни и бестелесни

Денес се прославува светиот Архангел Михаил и останатите небесни сили. Празник познат како Собор на небесните сили. Од длабоката древност

Read more

Светиот Архистратиг Михаил и останатите Сили небесни и бестелесни

Денес се прославува светиот Архангел Михаил и останатите небесни сили. Празник познат како Собор на небесните сили. Од длабоката древност

Read more