Неправилности во работењето на дел од директорите во охридските училишта

Во насока на транспарентно и отчетно работење, Секретарот на општина Охрид, Александар Китески на денешната средба со новинарите информира дека

Read more

Регионална школа за безбедност „Идентитет, миграција и новата безбедносна агенда на ЕУ“

Државниот секретар во Министерството за одбрана, Драган Николиќ вчера се обрати на Регионалната школа за безбедност насловена „Идентитет, миграција и

Read more

Интервју со секретарот на Општина Охрид, м-р Игор Бежоски

Секретарот на една Општина има одговорност да обезбеди ефикасно и ефективно работење на вработените во Општината во согласност со законите,

Read more

Средба со жителите од Опеница, Речица, Плаќе, Завој и Свиништа

На средбата на секретарот на општина Охрид Игор Бежоски и дел од неговите соработници со граѓаните од месните заедници од

Read more

Честитка од генералниот секретар на СДСМ Кирацовски за Бадник и Божиќ

Генералниот секретар на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Александар Кирацовски во свое и во име на СДСМ, по повод големите христијански

Read more