Подобрено водоснабдувањето во крајбрежните села и населби

Градоначалникот Константин Георгиески заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Никица Бачовски, денеска направија

Read more

Итно мора да се решава проблемот со загаденоста на водата во селските водоводи

Решавањето на проблемот со загаденоста на водата во селските водоводи, беше тема на денешната средба со претставниците на месните заедници

Read more