Најдобрите апартмани во центарот на Охрид – VILA ARSOVI

Се издаваат апартмани во центарот на Охрид – Vila Arsovi.  Располагаме со двокреветни апартмани, со можност за додатен кревет, како

Read more

Јавна презентација на Е-ПДД системот за остварените приходи од изнајмување на соби и апартмани

Поради подобра информираност на физичките лица – давателите на услуги од мал обем (станоиздавачите) за најновите измени на Законот за

Read more

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид го презентираше озонерот за чистење на простории

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид денес изврши презентација на озонерот за чистење на простории. Презентацијата беше извршена во хотелот Тино

Read more

Озонско чистење на простории – Кико и Марија ДООЕЛ Охрид

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид започна со озонско чистење на хотели, апартмани, соби, возила. Доколку сакате брзо и ефикасно чистење,

Read more